Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Jucarie Bormasina Magica - Set mobil cu floricele

0 stars: 0.00 din 0 pareri

189 lei Lei
Brand
EI-4123
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Intr-o gentuta viu colorata si moderna, cele mici vor descoperi o bormasina roz, usor de manuit si 60 de suruburi in nuante pastelate, pe care le pot folosi pentru a confectiona diferite accesorii, dezvoltandu-si astfel indemanarea si coordonarea mana ochi.

Caracteristici:

decopera acum noul set mobil cu bormasina magica special conceput pentru micutele domnisoare
coordonarea ochi-mana, abilitatile de rezolvare a problemelor si indemanarea vor inflori multumita acestui set interactiv
micutele se vor bucura de nenumarate ore de distractie si vor putea lua peste tot setul multumita tablitei pentru suruburi care se transforma cat ai clipi intr-o gentuta cocheta
bormasina roz necesita 3 baterii AA, neincluse

Setul include:

o bormasina roz cu functie de insurubare/ desurubare
2 capete pentru bormasina
60 de suruburi in nuante pastelate
6 placute pentru creat modele
tablita care se transforma in gentuta pentru transport
ghid de activitati

Dimensiuni: 33 x 19 x 10.1 cm
Varsta recomandata: 3 - 7 ani

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor.

Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura