Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 6 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Joc Colonistii din Catan 5-6 jucatori (extensie)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

75 lei Lei
Brand
CAT-56
Pe stoc
Nu
Out Of stock
Descriere
Extensie Colonistii din Catan pentru 5/6 jucatori. Extensia este dedicata acelora care vor sa cucereasca insula Catan cu un numar mai mare de jucatori si este utilizabila doar impreuna cu jocul de baza. Catan, o captivanta frontiera bogata in oportunitati si un loc perfect pentru aventura! Imbarca-te intr-o misiune de colonizare a insulei Catan! Calauzeste-ti colonistii catre victorie prin schimburi ingenioase si dezvoltari istete! Pentru a face rost de carti de dezvoltare sau pentru a construi drumuri, asezaminte si orase, vei folosi combinatii de resurse grau, lana, minereu, caramida si cherestea, in loc de bani. Procura-ti resursele prin schimburi si norocul oferit de zaruri, dar mare atentie, pentru ca cineva ar putea sa-ti intrerupa drumul sau sa detina monopolul! Si nu se stie niciodata cand apare hotul sa-ti fure pretioasele grane!

Pachetul include:

11 regiuni hexagonale
4 extensii de margini
28 jetoane
2 carti cu costuri de contructie
5 carti x cele 5 resurse
9 carti de dezvoltare
2 seturi de figurine (maro si verde) cu cate 5 asezari
4 orase
15 drumuri
instructiuni de joc in limba romana

Varsta recomandata: 12 ani+

Atentie! Contraindicat copiilor mai mici de 3 ani. Jucaria/produsul poate contine piese mici care se pot inghiti sau inhala existand pericolul de sufocare sau nu este potrivita copiilor mai mici de 3 ani. Nu lasati ambalajele jucariilor/produselor la indemana copiilor.

Indepartati orice ambalaj al jucariei/produsului inainte de a da jucaria/produsul copilului. Va rugam sa supravegheati copilul in timp ce se joaca/foloseste acest produs. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Pastrati jucaria/produsul departe de foc, feriti jucaria/produsul de temperaturi ridicate si umiditate.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura